E-KUHARSKA KNJIGA »DOBRO IN DOMAČE«

NatisniE-pošta

Dobro in domače je naslov e-kuharske knjige, nastale v čezmejnem projektu z naslovom Bioexperience. V njej so zbrane jedi z območij Pomurja, Porabja ter Zalske in Železne županije, v receptih pa se prepletata tradicija in sodobnost.

Celoten projekt je bil namenjen ozaveščanju o pomenu domače, lokalne in predvsem ekološko pridelane hrane. O rezultatu projekta pa priča e-kuharska knjiga, ki vsebuje 15 receptov mojstric Mojce Polak in Lili Šiftar, kjer so predstavljene po sezonah obarvane jedi, ki sledijo načelu bolj zdrave hrane, a še vedno izhajajoč iz tradicionalnih sestavin in receptov. Pri izvedbi projekta so poleg kuharskih mojstric, sodelovali še pomurski ekološki kmetje in drugi pridelovalci.

Za bralce časopisa vam predstavljamo recept za »bujto« repo in kašnice, jed, ki je najprimernejša za zimski čas. Knjiga je dostopna na spletu v slovenskem in madžarskem jeziku (http://czr.si/izsla-je-e-kuharska-knjiga.aspx).

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij