PROJEKT KUPUJMO DOMAČE

NatisniE-pošta

Spletna stran Kmetijsko-gozdarske zbornice Slovenije www.kupujmodomace.si pomaga slovenskim pridelovalcem in predelovalcem hrane, da z oglaševanjem prek spleta povečajo neposredno prodajo lokalno pridelane, sveže, pristne domače hrane na kmetiji in v zadrugah.

Ponudba je razdeljena v dva sklopa: na osnovno ponudbo, ki je namenjena vsakomur, ki si želi uživati naravno dozorelo, svežo hrano, pridelano na slovenskih kmetijah in v zadrugah, in na ponudbo za javne zavode – šole, vrtce, domove za ostarele. Spremembe Zakona o javnem naročanju in vse večja zavest o pomenu in prednostih lokalno pridelane hrane omogočajo, da se javni zavodi vedno pogosteje odločajo, da svojim uporabnikom zagotovijo čim večji delež lokalne hrane pri pripravi vsakodnevnih obrokov. Sodelovanje na www.kupujmodomace.si je brezplačno. Za dodatne informacije se lahko obrnete na Kmetijsko-gozdarsko zbornico Slovenije, Ana Marenk, na telefonsko številko: 01 513 66 88 ali na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . A. M.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij