POT VINOTOUR SVEČINA – NAJ POT 2014

NatisniE-pošta

Turistična zveza Slovenije je v sodelovanju z Zavodom za gozdove Slovenije in GIZ za pohodništvo in kolesarjenje v okviru natečaja »NAJ POT 2014« v vseslovenski akciji Moja dežela – lepa in gostoljubna, k

i je potekala pod častnim pokroviteljstvom predsednika države Boruta Pahorja, izbrala najboljše tematske poti v Sloveniji v letu 2014.

 

Fotografija: Srce poti Vinotour je med vinogradi

 

 

Poti so tekmovale v vtisu in privlačnosti, upravljanju in vzdrževanju, vodenju in ponudbi, dostopnosti in varnosti ter sporočilnosti.

Med 13 prijavljenimi potmi je bila za naj pot 2014 izbrana pot VINOTOUR Svečina–Ratsch a.d. W., na drugo mesto se je uvrstila pot kulturne in naravne dediščine Razkriški kot in na tretje naravoslovna učna pot Po sledeh vodomca. Vinotour je prva mednarodna pot nordijske hoje med vinogradi, kjer poti peljejo skozi dvorišča slovenskih in avstrijskih vinogradniških kmetij. J. P.

 

Fotografija:Zmagovalci naj poti 2014 na prireditvi v Ljubljani

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij