MLADI SO SE POMERILI V ZNANJU IZ KMETIJSTVA

NatisniE-pošta

Kmetijsko-gozdarska zbornica Slovenije in Zveza slovenske podeželske mladine sta v aprilu 2015 na Gomilskem organizirali državni kviz »Mladi in kmetijstvo 2015«. Letošnji gostitelji so bili mladi iz vrst DPM Spodnje Savinjske doline, ki so si lani priborili čast, da je kviz organiziran v njihovi regiji in pod njihovim vodstvom. Na kvizu se je devet ekip pomerilo v znanju iz tem o jagodičju, polžih, ohranjanju biotske raznovrstnosti in o drogah. Slavila je ekipa DPM Mislinjske doline, tako da se kviz drugo leto seli na Koroško. Zapisala Petra Simonišek

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij