DEŽELNA BANKA SLOVENIJE PRENAVLJA POSLOVALNICE IN ODPIRA NOVE

NatisniE-pošta

Deželna banka Slovenije je aprila 2015 odprla dve prenovljeni poslovalnici. V Ivančni Gorici, kjer je prisotna že več kot desetletje, je poslovalnico na Ljubljanski 4 povečala z dodatno pisarno za individualno svetovanje strankam. Na Gorenjskem pa je odprla vrata prenovljene škofjeloške poslovalnice na Kidričevi 63a. Konec maja 2015 je odprla tudi novo poslovalnico v Škocjanu na naslovu Škocjan 35, jeseni pa bo odprla poslovalnico v Dobrovem v Goriških Brdih in preselila poslovno enoto Dolenjska v prostore Kmetijske zadruge Krka v Novem mestu. Dodatno je banka na Kolodvorski 9 v Ljubljani odprla ločeno poslovalnico za pravne osebe in tako odgovorila na sodobne trende v poslovnem bančništvu. Deželna banka Slovenije svojim strankam zagotavlja dostopnost bančnih storitev tudi v manjših krajih. S. V.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij