MEDNARODNI KMETIJSKI SEJEM V NOVEM SADU

NatisniE-pošta

V Novem Sadu je v začetku maja potekal 82. Mednarodni kmetijski sejem, ki sodi med največje sejme v jugovzhodni Evropi. Na sejmu so se predstavila številna podjetja iz Slovenije, ki iščejo svoje poslovne priložnosti na tem trgu. V času sejma

 

so se na srečanju sestali tudi predstavniki zadružnih organizacij iz nekdanje skupne države, ki so izmenjali svoje izkušnje in govorili o aktualni zadružni problematiki v posamezni državi. A. J.

 

Fotografija arhiv MKGP: Na sejmu so se neformalno srečali tudi slovenski minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano mag. Dejan Židan, srbska ministrica Snežana Bogosavljević Bošković ter predsednik Zadružne zveze Slovenije Peter Vrisk in predsednik Zadružne zveze Vojvodine Radislav Jovanov

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij