PODEŽELJE V MESTIH LJUBLJANA IN MARIBOR

NatisniE-pošta

Pridite v soboto, 5. septembra 2015, na Pogačarjev trg v Ljubljani na Podeželje v mestu Ljubljana in v soboto, 10. oktobra 2015, na Trg Leona Štuklja v Mariboru na Podeželje v mestu Maribor.

Obe prireditvi bosta potekali v sklopu promocijskega projekta BREZ PREDSODKOV O SKP IN KMETIJSTVU, ki ga izvaja Kmetijsko-gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Generalnim direktoratom za kmetijstvo in razvoj podeželja Evropske komisije. Vabljeni v objem Podeželja v mestu, zvokov, vonjev in okusov slovenskega podeželja. T. V. l122.jpg

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij