PRAZNIK IDRIJSKIH ŽLIKROFOV 2015

NatisniE-pošta

Zadnjo avgustovsko soboto, 29. avgusta 2015, bo Idrija ponovno zaživela s Praznikom idrijskih žlikrofov. Ahacijev trg bo že v jutranjih urah popestrila tržnica z lokalnimi izdelki, kjer bodo obiskovalce poleg kosila z idrijskimi žlikrofi čakala doživetja v obliki delavnic, prikazov in degustacij. Že v zgodnjih dopoldanskih urah se bo v kotlih pod spretnimi kuhalnicami lovcev pripravljala ena od mesnih omak, divjačinska bakalca, ki je nekdaj dajala moč idrijskim knapom in brez katere ni minilo nobeno praznično slavje. S pomočjo ljubiteljev in strokovne komisije za senzorično ocenjevanje bomo izbrali najboljše idrijske žlikrofe v letu 2015. Vabljeni vsi, še posebej pa dobri jedci – ljubitelji odlične slovenske kuhinje! P. K. Več informacij o programu prireditve je na voljo na: www.icra.si, ICRA d.o.o. Idrija.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij