SEMINAR O HMELJARSTVU V LAŠKEM

NatisniE-pošta

V Laškem je 10. februarja potekal tradicionalni 54. Seminar o hmeljarstvu. 45 33Ob pestri mednarodni udeležbi je bila predstavljena Uredba o dopolnilnih dejavnostih na kmetijah, napovedane so bile aktivnosti 36. Evropskega pivskega kongresa, ki bo maja v Ljubljani. Opisane so bile lastnosti in možnosti zaščite novih sort hmelja ter povzeti izsledki poskusnega varjenja za vrednotenje pivovarske vrednosti slovenskih sort hmelja v letih med 2008 in 2014. Drugi del dogodka je bil namenjen predavanjem o tehnologiji pridelave hmelja, predstavili so se tudi trije mali pivovarji. M. P.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij