PRAZNIK ČEŠENJ V GORIŠKIH BRDIH

NatisniE-pošta

 

V začetku junija se bo v Goriških Brdih odvijala vrsta prireditev, povezana s praznikom češenj. Prvi vikend v juniju bo v soboto, 2. junija 2012, potekal tradicionalni kolesarski maraton češenj, športna prireditev Vinske kleti »Goriška Brda«. V nedeljo, 3. junija 2012, pa bodo pripravili dan odprtih vrat vinskih kleti v Goriških Brdih in v organizaciji Planinskega društva Brda pohod po briških gričih in dolinah, skozi briške vasi, mimo naravnih in kulturnih znamenitosti. Pohod so poimenovali Pohod od češnje do češnje in vodi po eni od poti češnjevega cveta. Vikend pozneje, od 8. do 10. junija 2012, je v celoti namenjen največjemu Prazniku češenj v Goriških Brdih, kjer se bo zvrstila vrsta prireditev, od izbora kraljice češenj, tradicionalne briške poroke, povorke in seveda češnjevih zabav. Več si lahko ogledate na www.praznik-cesenj.com in www.klet-brda.si.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij