140 LET TMI KOŠAKI MARIBOR

NatisniE-pošta

Tovarna mesnih izdelkov iz Maribora je ob 140-letnici sredi maja 2012 odprla nov sodoben mesni center, zgrajen po visokih energetskih standardih na Oreškem nabrežju v Mariboru, kjer kupcem ponuja obogateno ponudbo mesa in mesnih izdelkov.
 
S to najsodobnejšo mesnico so v podjetju želeli prestrukturirati model lastne maloprodajne mreže iz večjega števila manjših mesnic po Mariboru v združitev ponudbe na enem mestu. Na ta način bodo kupcem ponudili še boljšo, kakovostnejšo in svežo ponudbo, saj objekt stoji v neposredni bližini proizvodnega obrata. Nov mesni center je zgrajen po visokih energetskih standardih in ima na strehi tudi fotovoltaično elektrarno. Obsega več kot 360 m2, od tega je približno polovica prostora namenjena trgovskemu delu.
 
 
Tovarna mesnih izdelkov Košaki Maribor se že od leta 1872 ukvarja s proizvodnjo mesa in mesnih izdelkov ter je najstarejša slovenska proizvajalka v panogi. Ima dobro organizirano in tehnično sodobno proizvodnjo ter lastni laboratorij. Trudi se dosegati najvišjo raven kakovosti svojih mesnin, v zadnjih letih pa vse uspešneje prodira tudi na tuje trge. Skozi leta je pridobila številne certifikate in priznanja, s certifikatoma ISO 9001:2008 in IFS pa je uradno postala eno od podjetij, ki zagotavljajo varno, kakovostno in zdravo hrano ter zadovoljujejo potrošnike na vseh ravneh. V letu 2007 pa je prejela tudi certifikat HALAL in s tem potrdilo, da ob proizvodnji mesa misli na vse, tudi na kupce muslimanske veroizpovedi. A. J.
Fotografije arhiv TMI Košaki

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij