POSVET »REFORMA SKP DO 2020« Z EVROPSKIM KOMISARJEM ZA KMETIJSTVO

NatisniE-pošta

Ministrstvo za kmetijstvo in okolje vabi na posvet z naslovom »Reforma Skupne kmetijske politike do 2020« z Dacianom Cioloşom, evropskim komisarjem za kmetijstvo in razvoj podeželja. S posvetom želi resorno ministrstvo seznaniti evropskega komisarja za kmetijstvo in razvoj podeželja z usmeritvami Slovenije za izvedbo Skupne kmetijske politike in omogočiti nevladnim organizacijam, da predstavijo svoja stališča s področja kmetijstva in razvoja podeželja evropskemu komisarju. Posvet bo potekal v kulturnem domu v Krškem v petek, 9. novembra 2012, z začetkom ob 10. uri. Zaradi lažje organizacije organizatorji prosijo, da udeležbo potrdite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. najpozneje do petka, 2. novembra 2012. Več lahko preberete na www.mko.gov.si.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij