V BANKI LAHKO UREDITE TUDI ZAVAROVANJE

NatisniE-pošta

Ko obiščete banko in v njej poravnate svoje obveznosti, sklenete depozit ali se dogovorite za posojilo, lahko obenem tudi sklenete zavarovanje zase, za svojo družino ali svoje premičnine in nepremičnine ter si tako prihranite dodatno pot do zavarovalnice.

V bankah, ki posredujejo zavarovanja za različne zavarovalnice, lahko izbirate med naslednjimi zavarovanji:
 turistično zavarovanje z asistenco v tujini,
 nezgodno zavarovanje,
 avtomobilsko zavarovanje (AO, AO plus in kasko) ter
 premoženjska zavarovanja z osebno in pravno asistenco.

Ko se odločate za posamezno zavarovanje, je pomembno, da vas pri izbiri ne vodi le višina zavarovalne premije – pozorni morate biti predvsem na obseg kritij, ki vam v škodnem primeru prihranijo marsikatero skrb. Pri tem vam bodo svetovali usposobljeni bančni delavci, pri katerih redno urejate bančne storitve in jim zaupate. S. V.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij