TOLMINSKI ŽELODEC S TRADICIJO

NatisniE-pošta

Alpija Tolmin na osnovi kvalitetne domače surovine, akumuliranega znanja tehnologov in MIP-ovih receptur, proizvaja ene izmed najkvalitetnejših suhih salam na slovenskem tržišču. Posebno tradicijo ima Tolminski želodec, narejen iz izbranega grobo mletega mesa tolminske govedine in slovenske svinjine. Odlikuje ga blag in prefinjen okus ter specifična aroma, ki nastane med 50 dnevnim tradicionalnim zorenjem. Želodec je ročno delan, ročno vezan, kar poudarja domačnost izdelka. Kupite ga lahko pri vseh dobro založenih slovenskih trgovcih.
Besedilo in fotografija Alpija Tolmin

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij