LOŠKE MESNINE IN LOŠKA MLEKARNA PREPOZNAVNI PO PONUDBI SLOVENSKE HRANE

NatisniE-pošta

Kmetijsko-gozdarska zadruga Škofja Loka širi proizvodnjo tudi na mesnem področju. Poleg mlekarne, v kateri po strogih merilih ekološke predelave in kontrole pridelujejo ekološko mleko, ki je nehomogenizirano in izključno slovenskega, lokalnega porekla, se širi ponudba Loških mesnin.


Podjetju Loške mesnine, d.o.o., ki je v večinski lasti KGZ Škofja Loka ter ostalih zadrug in občin Gorenjske, je v enem letu uspelo vzpostaviti lastno maloprodajno mrežo. Podjetje postaja poleg storitvenega klanja vse prepoznavnejše kot dobavitelj kakovostne slovenske govedine. Prodaji govejega mesa sta se pridružili tudi proizvodnja in trženje »žar programa«. V njihovi osnovni ponudbi, ki obsega dejavnosti klanja, prodaje in pakiranja mesa, žar program in lastno maloprodajno mrežo, pa je manjkala še lastna proizvodnja izdelkov. To so začeli vzpostavljati v obratu predelave v Bohinjski Bistrici s prevzemom v upravljanje in sanacijo družbe Mesnine Bohinja, d.o.o.. Tako zadruga Škofja Loka utrjuje svoje mesto med prepoznavnimi ponudniki kakovostne slovenske hrane, saj se kljub izredno zaostrenim tržnim razmeram povpraševanje po domači in kakovostni hrani povečuje. Dobrote iz Loških mesnin in Loške mlekarne so vam na voljo v vseh špecerijskih trgovinah KGZ, z.o.o., Škofja Loka, poslovalnicah Loških mesnin, Nami in v Mercatorjevih prodajalnah. Bogata ponudba Loške mlekarne vsebuje še široko paleto topljenih sirov, ekološke sirotke in jogurtov, skute, sirov in kajmaka, ki ga uporabljamo kot dodatek k pečenemu mesu, jedem z žara ali kot dodatek jedem za izboljšanje okusa, arome, lahko pa tudi kot samostojni namaz. Mitja Vodnjov

Fotografije arhiv KGZ Škofja Loka

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij