OKUS NAD OKUSI

NatisniE-pošta

Ponudba Kmetijske zadruge Laško se zrcali v pestri paleti delikatesnih proizvodov. Njeni izdelki pod blagovno znamko »okus nad okusi« ne vsebujejo glutena.

Najprepoznavnejši delikatesni proizvodi zadruge so:
Laška domača salama in Laška domača suha špilena klobasa sta klasično sušena izdelka iz kakovostnega svinjskega in govejega mesa z dodano hrbtno slanino. Izdelkoma dajeta okus harmonija začimb (sol, poper, česen) in dim, dobljen iz bukovine.

Laška domača špilena krvavica je kuhana klobasa, ki vzbuja tek in domišljijo. Pripravljena je iz izbranih kosov svinjskega mesa, drobovine, riža, krvi in začimb. Nadev je polnjen v svinjsko debelo črevo in ročno zašpiljen. Klobasa je toplotno obdelana – obarjena.

Besedilo in fotografija KZ Laško

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij