MESNE DOBROTE IZ IDRIJE

NatisniE-pošta

Kmetijsko-gozdarska zadruga Idrija v svoji enoti v Idriji izdeluje mesne izdelke, ki so lokalno prepoznani kot »Mesne dobrote iz Idrije«. Poleg vseh vrst prekajenega mesa (rebra, vrat, krača, hamburger slanina …) in nekaterih drugih izdelkov (hrenovke, zaseka, mast z ocvirki, salame in drugo) še posebej priporočajo svojo »domačo klobaso«, ki jo pripravljajo iz najkakovostnejšega svinjskega mesa po posebni recepturi in ima poseben prepoznaven okus. Klobasa je nekoliko dimljena in primerna tako za kuhanje kot za pečenje.

Mesne izdelke KGZ Idrija lahko dobite v njihovih živilskih trgovinah ter v maloprodajni mreži Mercatorja na Primorskem in Notranjskem ter tudi pri nekaterih drugih trgovcih z živili. Dober tek z »mesnimi dobrotami iz Idrije«!

Besedilo in fotografija KGZ Idrija

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij