OBIŠČITE NAJVEČJI SLOVENSKI VRT NA PTUJU

NatisniE-pošta

V Selekcijsko poskusnem centru Semenarne Ljubljana na Ptuju bodo odprli vrata največjega slovenskega vrta, kjer si lahko ogledate posevke zanimivih in posebnih vrtnin, cvetlic in zelišč s poudarkom na avtohtonih in udomačenih sortah iz vrečk Semenarne Ljubljana. Za strokovne in praktične nasvete boste lahko povprašali Mišo Pušenjak, specialistko za zelenjadarstvo in okrasne rastline. Zato vas v soboto, 29. junija, vabijo v Selekcijsko poskusni center na Ptuj, Ob Dravi 5a. Ogledi vrta in svetovanja bodo potekali ob 9., 12. in 17. uri.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij