NA PTUJU BO KONGRES EVROPSKE ZVEZE REJCEV GOVEDI LISASTE PASME

NatisniE-pošta

Zveza društev rejcev govedi lisaste pasme Slovenije in KGZS – Kmetijsko-gozdarski zavod Ptuj vabita na 30. Kongres Evropske zveze rejcev govedi lisaste pasme, ki bo potekal od 17. do 21. septembra 2013. V okviru kongresa bodo potekali številni dogodki, med drugim generalna skupščina kongresa, okrogla miza za rejce govedi na temo reforme skupne kmetijske politike do leta 2020 in državna razstava krav lisaste pasme v Lenartu. Več informacij in prijavnico dobite na spletni strani www.kgz-ptuj.si/evfcongress2013.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij