KDOR SEJE, TA ŽANJE

NatisniE-pošta

Za nami so počitnice, pred nami novo šolsko leto. Na poljih bomo želi, kar smo posejali. Pri otrocih bomo posejali sedaj in otroci bodo želi. Zakaj pravim, da bodo želi otroci?
Ker je prav, da so rezultati v šoli sad otrokovega dela, truda in ustvarjalnosti. Če se starši učimo z njimi ali namesto njih, delamo domače naloge, plakate in seminarske naloge, potem so to sadovi našega dela in otroci bodo kaj hitro ugotovili, da je šola nam veliko pomembnejša kot njim. Nekateri otroci, in žal jih je vedno več, v najstniškem obdobju ravno šolo uporabijo kot bojno polje in popolnoma nehajo kazati interes, da bi se učili ali celo da bi hodili v šolo. Zato je pomembno, da skupaj z otrokom takoj na začetku leta sprejmemo pravila glede učenja, kaj bomo, če bo imel kje težave, in ga vprašamo, kakšen je njegov cilj. Vse to je pametno zapisati, da naš otrok ve, kakšna je njegova pot glede njegovih dolžnosti.
Svetuje Leonida Mrgole, Zavod Vezal

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij