V OBNOVLJENI KMETIJSKI PRESKRBI »ODPRTA« SPLETNA TRGOVINA

NatisniE-pošta

Hmezad Kmetijska zadruga Gotovlje je posodobila in obnovila prodajni prostor v Kmetijski preskrbi v Žalcu, kjer nudi bogato izbiro artiklov za kmetovalce, vrtičkarje in ljubitelje živali. Svojo ponudbo so obogatili s pestro izbiro kmetijske mehanizacije po ugodnih cenah. Kot novost so uvedli tudi spletno trgovino. Celotno izbiro spletne kmetijske preskrbe najdete na naslovu: www.kptrgovina.si. Zadruga vabi na sejem AGRA 2013 v Gornjo Radgono, kjer v sodelovanju s podjetjem Minosagri predstavlja svojo ponudbo kmetijske mehanizacije na zunanjem razstavnem prostoru Z8/8004 pri rdeči hali blizu glavnega vhoda. Besedilo in fotografija Andreja Jelen

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij