M SORA UTRJUJE SLOVES ODLIČNOSTI

NatisniE-pošta

Za družbo M Sora iz Žirov, katere ustanovitelj je žirovska zadruga, je bilo iztekajoče se leto v razvojnem smislu prelomno. Potem ko je podjetje kot prvo v Sloveniji v maju prejelo mednarodni certifikat FSC, ki vzpostavlja sistem natančnega sledenja lesa, je ob koncu avgusta odprlo še nov poslovno-skladiščni objekt, ki je pod eno streho v novi enoti M Sora Norica združil hčerinsko družbo Norica iz Radovljice in enoto Stavbnega okovja. Naložba je plod večletnih prizadevanj, s katerimi se je M Sora preusmerjala iz proizvajalke klasičnih lesenih oken v enega najinovativnejših podjetij v panogi ter ob prodaji materialov za proizvodnjo oken in vrat postavila okolju prijazno proizvodnjo stavbnega pohištva iz naravnih materialov, ki dosegajo najvišje evropske standarde tako po kakovosti kot po toplotnih lastnostih. Izgradnja novih poslovnih prostorov je omogočila tudi petnajst novih zaposlitev, med njimi več monterjev protipožarnih sistemov, s tem pa kolektiv M Sore povečala na skupaj 166 delavcev. Svojo prodajno mrežo je M Sora razširila tudi preko meja, saj je v Prištini in Tirani ustanovila podjetji za prodajo materialov z enajstimi zaposlenimi. A. D.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij