LOŠKA ZADRUGA ODPRLA NOVO MESNICO IN PRENOVILA KNJIŽNICO

NatisniE-pošta

V drugi polovici leta 2013 je Kmetijsko-gozdarska zadruga Škofja Loka zaključila dve investiciji. Loške mesnine, ki delujejo v okviru zadruge, so odprle svojo osmo mesnico, tokrat v sklopu tržnice Koseze, natančneje na naslovu Vodnikova 187 v Ljubljani. V vseh mesnicah je poudarek na ponudbi svežega mesa iz Loških mesnin, izbirate pa lahko tudi med bogato ponudbo izdelkov Mesnin Bohinja in Loške mlekarne. V Kosezah so na voljo tudi izdelki Domačega kotička.

Loška zadruga pa z investicijami prispeva tudi k ohranjanju družbeno koristnih nalog v lokalnem in regionalnem okolju. Zadruga je tako povečala in prenovila prostore Krajevne knjižnice Železniki, ki se nahajajo v Zadružnem domu na Češnjici. Knjižnica na Češnjici se tako pridružuje že v letu 2012 uspešno izvedeni obnovi Zadružnega doma na Bukovici in izgradnji vrtca Bukovica, v prihodnje pa zadruga načrtuje investicijo v zadružni dom v Gorenji vasi. V. F.
Podpisati: Otvoritev prenovljene in povečane Krajevne knjižnice Železniki

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij