LETOS BODO PRILOŽNOSTNI KOVANCI POSVEČENI JANEZU PUHARJU IN BARBARI CELJSKI

NatisniE-pošta

Republika Slovenija bo letos izdala spominske in zbirateljske kovance, ki bodo obeležili 200-letnico rojstva fotografa Janeza Puharja, mednarodno priznanega izumitelja fotografije na steklo, in 600. obletnico kronanja Barbare Celjske za vladarico Svetega rimskega cesarstva.
V prvi izdaji, ki bo predvidoma avgusta 2014, bodo v prodaji zbirateljski zlatnik, srebrnik in 3-evrski dvokovinski kovanec, predvidoma oktobra 2014 pa bo mogoče kupiti 2-evrski kovanec, na katerem bo upodobljena Barbara Celjska, in zbirko kovancev z letnico kovanja 2014, ki jo izdaja Banka Slovenije.
Prodajne cene in točni datumi prodaje bodo znani naknadno, priložnostni kovanci pa bodo ekskluzivno naprodaj v izbranih poslovalnicah Deželne banke Slovenije, ki je pooblaščena agentka Banke Slovenije. S. V.

Fotografija: Arhiv Banke Slovenije

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij