KOROŠKA ZADRUGA ODPIRA NOVO TEHNIČNO TRGOVINO V ČRNI

NatisniE-pošta

Koroška kmetijsko-gozdarska zadruga Slovenj Gradec je aprila lani začela z gradbenimi deli za novo tehnično trgovino v občini Črna na Koroškem v zaselku Rudarjevo. Novi poslovni objekt v velikosti 800 m2 zajema trgovino, pokrito in zunanje odprto ograjeno skladišče, dostavne poti, parkirišča in bife. Sedanja lokacija zadružne trgovine, ki je bila v centru mesta v Črni na Koroškem, ni uresničevala pogojev za njeno uspešno poslovanje, zato so v zadrugi prepričani, da bo nova trgovina kupcem prinesla enostavnejšo in sodobno možnost nakupa tehničnega materiala. Nova trgovina bo predvidoma odprta sredi marca 2014, o točnem datumu odprtja trgovine bodo kupci pravočasno obveščeni. Zadruga pa vas že sedaj vabi v svojo novo trgovino v Črni na Koroškem. V. K.

Podpisati: Nova tehnična trgovina v Črni na Koroškem
Fotografija: Arhiv Koroška KGZ Slovenj Gradec

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij