OTVORITEV ZELENJAVNO-SADNE SEZONE KZ

NatisniE-pošta

Kmetijska zadruga Krka iz Novega mesta je konec maja 2014 odprla zelenjavno-sadno sezono in pred zadružnim nakupovalnim centrom v Žabji vasi. V okviru vrste prireditev bo predstavila sezonsko in lokalno pridelano zelenjavo in sadje iz integrirane pridelave. Zadruga v juniju organizira Krompirjado, Dneve dolenjskega mladega zelja, Hrustavko v centru mesta in vikenda dolenjske paprike in dolenjske cvetače in brokolija. V trgovinah KZ Krka vse leto nudijo pester izbor sveže in okusne zelenjave ter sadja, pridelanih na slovenskih kmetijah. B. J.

Fotografija: Arhiv KZ Krka

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij