NAGRADNI NATEČAJ ZA ZADRUGE, PODJETJA IN OBČINE

NatisniE-pošta

Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj, je v okviru projekta Spodbujamo zelena delovna mesta objavila javni nagradni natečaj »Partnerstva za zelena delovna mesta: dobre prakse podjetij in lokalnih skupnosti«. K prijavi vabijo tista uspešna in napredna partnerstva, ki prispevajo k ustvarjanju zelenih delovnih mest in so lahko navdih za partnerstva v drugih okoljih po Sloveniji. Tri najboljše prakse bodo posebej izpostavljene, prva pa bo prejela zeleni teambuilding na ekološki kmetiji v vrednosti tisoč evrov. Vse informacije o natečaju so na spletni strani projekta Spodbujamo zelena delovna mesta. Rok za oddajo prijav na natečaj je 10. september 2014 do 12. ure, več informacij pa dobite pri vodji projekta Gaji Brecelj ( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ). I. G.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij