VABILO NA DAN ODPRTIH VRAT SEMENARNE LJUBLJANA

NatisniE-pošta

Semenarna Ljubljana bo 20. in 21. junija 2014 predstavila ponudbo in delo Selekcijsko-poskusnega centra na Ptuju. Tradicionalno prireditev na največjem slovenskem vrtu bodo vodili strokovnjaki Semenarne Ljubljana, sodelovala pa bo tudi Miša Pušenjak. Na vrtu Semenarne Ljubljana si boste lahko ogledali posevke zanimivih in posebnih vrtnin, cvetlic in zelišč. Posebna pozornost bo namenjena domačim in avtohtonim sortam vrtnin ter letošnjim novostim. Vstopnine ni. Obiščite jih na Ptuju, Ob Dravi 5 a. Vljudno vabljeni!

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij