SLODAR KZ ŠALEŠKA DOLINA Z ZLATIMI PRIZNANJI

NatisniE-pošta

Kmetijska zadruga Šaleška dolina je na državno ocenjevanje Dobrote slovenskih kmetij že drugo leto zapored poslala izdelke lastne proizvodnje, ki jih pod blagovno znamko Slodar izdeluje na posestvu Turn. Za jabolčni sok, jabolčne krhlje, jabolčni čips in jabolčni čips s cimetom blagovne znamke Slodar so ponovno prejeli zlata priznanja in s tem utrdili sloves izdelkov iz jabolk znamke Slodar. Ivan Drev, direktor zadruge: »Priznanja nam pomenijo potrditev, da delamo dobro in znamo zagotavljati stabilno kakovost in okus izdelkov. Upamo pa, da bodo to znali ceniti tudi kupci, ki še vse prevečkrat posegajo po živilih dvomljive kakovosti.« J. H.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij