NOVI ZAČETKI, NOVE OBLJUBE

NatisniE-pošta

September je skoraj enak novemu letu. Le da se vse naše obljube vrtijo okoli otrok in njihove šole.

Obljubljamo si, da bomo bolj dosledni, da bomo imeli večjo kontrolo, da ne bomo dovolili, da otrok pušča naloge nenarejene do zadnje minute, da bo manj na računalniku in še marsikaj. Vendar že vnaprej vemo, da ne bomo zmogli, da nam kronično primanjkuje časa, s čimer si dodatno nalagamo velik stres.

Vendar nas otroci potrebujejo. Zato je veliko bolj smiselno, da se vprašamo, katere spremembe bomo zmogli, in da si odgovorimo na naslednja vprašanja:

• Kaj moj otrok potrebuje, da bo bolj odgovoren?
• Kaj bo mojemu otroku pomagalo k večji samostojnosti?
• Ali sploh vem, kaj so otrokovi cilji?
• Kako lahko z njim kakovostno preživljam čas, da bova v stiku in da ne bo imel občutka, da me zanimajo samo njegovi rezultati, ampak tudi kaj razmišlja, kaj ga veseli, kdo so njegovi prijatelji …

Znate odgovoriti na ta vprašanja? Če je odgovor da, potem se vprašajte, kje pri vsakem vprašanju svojemu otroku nudite podporo.
Svetuje Albert in Leonida Mrgole, Zavod Vezal

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij