AGROBIZNIS – NOV SPLETNI PORTAL

NatisniE-pošta

Agrobiznis (www.agrobiznis.si) je nov projekt in spletni portal medijske hiše Časnik Finance, d.o.o., s katerim spodbuja podjetništvo in inovativnost tudi na področju prehranske samooskrbe.

Do konca maja 2015 bodo na www.agrobiznis.si vsak teden odkrili enega ali dva za zdaj še majhna ponudnika slovenske hrane ali pijače, ki imata potencial za rast in prodor na trgovske police. Pisali bodo o inovativnih in zagnanih kmetih, čebelarjih, živinorejcih, vinarjih in vseh drugih, ki pridelujejo in predelujejo raznovrstna živila slovenskega porekla. Opozorili bodo tudi na posameznike, zadruge in podjetja, ki imajo vsaj idejo za novo tehnologijo pridelave hrane ali nov poslovni model, ki vodi do večje samooskrbe. S pisanjem o njihovih načrtih in dosedanjih uspehih bodo širili zavest o kakovostni slovenski hrani in pijači. Pri tem bodo spodbujali tudi trajnostni razvoj – do okolja prijazno pridelavo, prodajo in porabo v lokalnem okolju, kjer je manj stroškov z logistiko, predvsem pa manj slabih vplivov na okolje in zdravje ljudi, ki jedo svežo in lokalno hrano. Junija prihodnje leto bo strokovna komisija izbrala tri najambicioznejše kandidate in zmagovalca med njimi. Podelili bodo tudi dve priznanji za poslovno najbolj urejeno kmetijo in za najbolj inovativno idejo/podjetje v kmetijstvu. Razglasili jih bodo na slovesnem dogodku v Ljubljani. Poleg zgodb o inovativnih in podjetnih pridelovalcih in predelovalcih bodo na portalu www.agrobiznis.si objavljali tudi novice in nasvete za uspešno vodenje kmetijskih gospodarstev ter velikih in manjših agroživilskih podjetij in zadrug.
Projekt Agrobiznis podpirajo podjetja in organizacije: Engrotuš, d.d., Datalab, d.d., Deželna banka Slovenije, d.d., Kmetijsko-gozdarska zbornica Slovenije, Mlekarna Celeia, d.d., Tovarna olja Gea, d.d., Skupina Panvita, d.d., Pomurski sejem, d.d., Semenarna Ljubljana, d.d., Unicommerce, d.o.o., in Zadružna zveza Slovenije. P. S.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij