PARTNERSTVO IN DRUŽINA S POGOVOROM DO STIKA

NatisniE-pošta

»Za spremembo je bilo potrebno srečanje s svojo bolečino nezadovoljnega hrepenenja. To sem uspel s pomočjo pogovora s sinom, kjer sva se oba srečala s svojimi čustvi. Ko sem mu dovolil iti na zabavo, kamor mu sicer najraje ne bi dovoli, s pogojem – lahko greš, ko bova uredila najin odnos. Takrat je iz sina izbruhnila bolečina glede zgodbe razhoda s prijatelji, o katerih nismo nič vedeli, izrazil je svojo bolečino osamljenosti in prek kritike izrazil, da me potrebuje, da potrebuje, da se zanimam zanj, da bi želel več vedeti o meni, o mojemu delu. To je bil stik dveh nebogljenih fantov prek solz, ki sta se srečala v medsebojni empatiji potrebe po bližini in pripadnosti. To je bilo dovolj, da sva od takrat neločljiva zaveznika,« je zapisano v knjigi Izštekani najstniki in starši, ki štekajo.

Albert in Leonida Mrgole, Zavod Vezal

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij