SEMENARNA LJUBLJANA NA SEJMU AGRA

NatisniE-pošta

Od 22. do 27. 8. 2015 vljudno vabimo vse poslovne partnerje ter ljubitelje kmetovanja in vrtnarjenja na naš razstavno-prodajni prostor v halo B sejmišča v Gornji Radgoni. Že tradicionalno bomo na kmetijsko-živilskem sejmu Agra predstavili novosti na področju razvoja in žlahtnjenja lastnih in slovenskih avtohtonih sort semen, aktualno ponudbo ozimnih žit in drugih proizvodov ter novosti uveljavljenih blagovnih znamk Semenarna Ljubljana in Valentin. Razstavni prostor bomo dopolnili s prodajo trenutno aktualnih semen s poudarkom na avtohtonih slovenskih sortah in domači sorti semenskega česna. Med ponudbo, ki bo na voljo na našem razstavnem prostoru, velja omeniti tudi proizvode za vzgojo in oskrbo rastlin. S prodajo želimo obiskovalcem še bolj približati lastno mrežo prodajaln Kalia, v času sejma pa bo na voljo tudi sejemski popust. A. T.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij