Z ZNANJEM DO VARNEJŠEGA DELA V GOZDU

NatisniE-pošta

Za večjo varnost pri delu v gozdu z motorno žago in traktorjem Zavod za gozdove Slovenije v septembru in oktobru 2015 pripravlja brezplačna usposabljanja, ki so namenjena lastnikom, zakupnikom in uporabnikom gozdov ter zaposlenim pri pravnih ali fizičnih osebah, registriranih za gozdarsko dejavnost, ki potrebujejo znanje s področja varnega dela v gozdu. Udeleženci se na usposabljanje prijavijo pisno z vlogo in izjavo, ki jo posredujejo na območne enote Zavoda za gozdove Slovenije. Usposabljanja se lahko udeležijo le z ustrezno osebno varovalno opremo in lastno motorno žago. Starost udeležencev je najmanj 16 let. Projekt, katerega naročnik je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, financira Evropski kmetijski sklad. Več na http://www.zgs.si/?id=828. B. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij