MELISINA FRTALJA Z BUČKAMI

NatisniE-pošta

Sestavine za 4 osebe:42 32

• 5 jajc
• 1 dl mleka
• 50 g masla
• 1 srednje velika bučka
• sol
• šopek sveže melise
• 1 žlica sladkorja za posip

Priprava:

V skledi penasto zmešamo jajca, dodamo sol, malo mleka in naribano bučko42 33 (ribamo s fino stranjo strgalnika, da dobimo tanke laske). Dobro premešamo in ob koncu dodamo še šopek sesekljane melise ter frtaljo spečemo v vroči namaščeni ponvi. Serviramo prepognjeno s svežo meliso in po želji potresemo s kristalnim sladkorjem. Odlična za osvežilni zajtrk.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij