MOBILNO BANKO IMATE VEDNO PRI ROKI

NatisniE-pošta

Mobilni telefon je danes že skoraj nepogrešljiv. 42 23Nanj si lahko namestimo različne priročne aplikacije, tudi mobilno banko. Tisti, ki zaradi večjega zaslona raje uporabljate računalniško tablico, si lahko mobilno banko namestite tudi na to napravo.
Mobilna banka vam omogoča, da imate svojo banko vedno pri roki in lahko kadarkoli preverite stanje in promet na svojem računu. Izvedete lahko tudi različna plačila, sproti spremljate porabo po plačilnih karticah in uporabljate dodatne enostavnejše storitve, ki so odvisne od programskih rešitev posamezne banke. Poslovanje preko mobilne banke je preprosto, hitro in cenovno ugodno. Za varno poslovanje skrbijo varnostni mehanizmi, ki so prevzeti iz spletne banke in nadgrajeni z dodatnimi mehanizmi, ki jih omogočajo nove tehnologije. Mobilno banko brezplačno prenesete iz trgovine mobilnih aplikacij, jo enostavno aktivirate in uporabljate v skladu z navodili, ki jih dobite od vaše banke.

mag. Brankica Prodanović, vodja Službe sodobnih plačilnih poti pri Deželni banki Slovenije

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij