LICITACIJA VREDNEJŠIH LESNIH SORTIMENTOV V SLOVENIJI

NatisniE-pošta

Društvo lastnikov gozdov Mislinjske doline in Zveza lastnikov gozdov Slovenije v sodelovanju z Zavodom za gozdove Slovenije organizirata že enajsto licitacijo vrednejšega lesa, ki bo januarja in februarja 2017 v Slovenj Gradcu. V novembru in decembru si je bilo že mogoče ogledati primerne sortimente in posek, januarja bodo hlode pripeljali na prostor za licitacijo, nato pa bodo sledili ogled za kupce, odpiranje ponudb in dan odprtih vrat. Paradni drevesni vrsti sta še vedno gorski javor in oreh, zaželene pa so tudi sadne drevesne vrste, predvsem sliva in jablana. V zadnjem času ceno pridobivata hrast in brest. Zanimive so še redke drevesne vrste, kot sta brek in cipresa. Na slovenski licitaciji se dobro prodajata tudi smreka in macesen. V. V.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij