KULINARIČNO DOŽIVETJE PO PRIMORSKO V LJUBLJANI

NatisniE-pošta

Septembra 2016 so se v Ljubljani na kulinarični prireditvi Po Primorsko predstavila44 36 primorska živilska podjetja in zadruge. Obiskovalci so lahko ob kulturnem programu pokusili mesne jedi, mesnine, mlečne izdelke, ribje jedi, testenine, zelenjavo, sadje ter bela in rdeča vina. Na prireditvi so sodelovali KZ Agraria Koper, Vinakras Sežana, Vinska klet Goriška Brda, KZ Tolmin, Mlekarna Planika Kobarid in KGZ Idrija. S prireditvijo so primorska živilska podjetja in zadruge želele dati svoj pečat k praznovanju ob dnevu vrnitve Primorske k matični domovini.
V. V.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij