KONFERENCA DAES

NatisniE-pošta

Društvo agrarnih ekonomistov Slovenije in Kmetijski inštitut Slovenije sta decembra 2016 organizirala 44 4117. konferenco DAES, ki je potekala na Kmetijskem inštitutu Slovenije v Ljubljani. Na konferenci, naslovljeni »Analitične podlage za načrtovanje razvoja kmetijstva«, so udeleženci pregledali kakovost in ustreznost analitičnih podlag v kmetijstvu, možnosti za njihovo izboljšanje ter uporabnost analitičnih podlag za načrtovanje in usmerjanje ukrepov kmetijske politike v Sloveniji. Na konferenci so se s priznanjem zahvalili dr. Miroslavu Rednaku in dr. Tini Volk za učinkovito in uspešno dolgoletno delo na področju agrarne ekonomike v Sloveniji.
V. V.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij