VINSKA KLET METLIKA S PRENOVLJENO PODOBO

NatisniE-pošta

Konec novembra 2016 je Vinska klet Metlika predstavila prenovljeno podobo etiket, ki jo zaznamujeta slogan 44 14»Pečat tradicije« in podoba dveh belokranjskih simbolov – bele breze in krokarja. Pečat tradicije nakazuje na več kot stoletno tradicijo zadružništva v Metliki, povezava z občino Metliko pa se kaže v uporabi njenega grba kot logotipa. Visoke, vitke in elegantne nove steklenice si te lastnosti delijo z belimi brezami, ki so za Belokranjce najpomembnejše drevo in povezujejo ljudi, tako kot Vinska klet Metlika povezuje belokranjske vinogradnike. Krokar kot čuvaj Metlike pa čuva tudi metliška vina, hkrati je družabna ptica, dober pevec, moder, pretkan in graciozen. V. V. in A. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij