RAZPRAVE O SKUPNI KMETIJSKI POLITIKI PO LETU 2020 ŽE POTEKAJO

NatisniE-pošta

V Evropi in tudi v Sloveniji so se že začele razprave o novi skupni kmetijski politiki po letu 2020. Njeni ključni izzivi so usmerjeni v potrebe po boljšem upravljanju tveganj in k dvigu odpornosti kmetijstva, nezadovoljivo stanje okolja, ki se vse bolj usmerja v trajnostno kmetijstvo in krožno ekonomijo, novo tehnološko revolucijo ter potrebe po inovacijah in poenostavitvah. Razprave o novi skupni kmetijski politiki in priložnostih za slovensko kmetijstvo in podeželje so stekle tudi v Sloveniji, kjer njihovo večjo intenzivnost pričakujemo v letu 2017. A. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij