NOVICE DEŽELNE BANKE SLOVENIJE

NatisniE-pošta

Selitev in združitev poslovalnic v Škofji Loki45 38
Poslovalnica Škofja Loka na naslovu Fužinska cesta 3se je preselila na nov naslov Kidričeva cesta 63a, kjer je do sedaj delovala poslovalnica Trata. Poslovalnica bo odprta od ponedeljka do petka od 8.00 do 12.00 in od 13.00 do 16.00 ure.
Začasno zaprtje poslovalnice Mozirje
S 30. decembrom 2016 smo zaradi selitve začasno zaprli poslovalnico v Mozirju, Cesta na lepo njivo 4. Predvideni čas otvoritve na novem naslovu Šolska ulica 2, Mozirje, bo v marcu 2017.


Spremenjen delovni čas poslovalnice Ljubljana, Kolodvorska 9
S 1. januarjem 2017 je poslovalnica Ljubljana, Kolodvorska 9, podaljšala delovni čas. Odprta bo od ponedeljka do petka od 9.00 do 12.00 in od 13.00 do 17.00 ure.
Selitev na novo lokacijo Srednja vas v Bohinju
V aprilu 2017 se bo poslovalnica v Srednji vasi v Bohinju preselila na novo lokacijo na naslov Srednja vas v Bohinju 79, 4267 Srednja vas v Bohinju. Do selitve bo poslovalnica nemoteno delovala na dosedanji lokaciji. T. Ž.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij