PROSENA KAŠA Z JABOLKI

NatisniE-pošta

Sestavine za 2 osebi:45 26
• 1 manjša skodelica prosene kaše
• 3 skodelice polnomastnega mleka
• 1 skodelica vode
• 2 žlici sirupa smrekovih vršičkov
• 2 jabolki
• 2 žlici grobo sekljanih lešnikov
• 3 žlice rozin ali suhih sliv
• 1 rezina masla
• sol, cimet, limonin sok

Priprava:
Mleko in vodo zavremo 45 27in nato vanju stresemo proseno kašo in suho sadje. Solimo po okusu in dodamo cimet. Kuhamo na majhnem ognju približno pol ure. Mlačni kaši primešamo naribana jabolka in jogurt. Osladimo s sirupom iz smrekovih vršičkov. Pred serviranjem potresemo z grobo sekljanimi lešniki. Takšna kaša je odlična za zajtrk in tudi vmesne obroke.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij