KMETIJSKA ZADRUGA TOLMIN BO ODPRLA NOVO MESNICO

NatisniE-pošta

V marcu 2017 bo Kmetijska zadruga Tolmin v Novi Gorici odprla svojo drugo mesnico. Poleg prodaje svežega mesa bo ponujala tudi že pripravljene zdrave malice iz lokalno pridelanih živil. Med njimi bosta lokalna verzija hot doga in hamburgerja, prav tako pa tudi rebrca, polpeti, mesne solate. Poleg mesnin in svežega mesa Alpije bo mogoče kupiti tudi mleko in mlečne izdelke Mlekarne Planika, vino iz Goriških Brd ter med in druga živila lokalnih kmetov. Zaradi količinsko nezadostne pridelave zelenjave v Posočju jo bo zadruga dokupila pri Kmetijski zadrugi Agraria Koper. Naložba bo vredna več kot 50 tisoč evrov. Povzela po različnih virih V. V.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij