OTVORITEV PRENOVLJENE TRGOVINE KGZ SLOGA KRANJ

NatisniE-pošta

V začetku februarja 2017 so na Primskovem v Kranju odprli prenovljeni Kmetijsko-vrtni center 45 14Kmetijsko-gozdarske zadruge Sloga Kranj. Slovesnosti se je udeležilo veliko obiskovalcev in članov zadruge. Zbrane goste sta nagovorila predsednik KGZ Sloga Kranj Janez Porenta, ki je predstavil poslovanje zadruge in novosti prenovljene trgovine, ter predsednik Zadružne zveze Slovenije Peter Vrisk, ki je poudaril pomen zadrug in zadružnih trgovin za podeželje. Izpostavil je tudi pomen sodelovanja med zadrugami, ki ga na Gorenjskem zadruge uspešno krepijo, in čestital za novo pridobitev zadrugi in zadružnikom. V okviru prenove so preuredili notranjost trgovine, razširili ponudbo pridelkov in izdelkov s kmetij, ki jih ponujajo v Špajzi, vrtni program in ponudbo za potrebe kmetij. V. V. in A. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij