LOŠKE MESNINE KUPILE ARVAJ

NatisniE-pošta

Kmetijska zadruga Škofja Loka je preko svojega podjetja Loške mesnine kupila kranjsko mesarijo in blagovno znamko Arvaj, ki je najbolj znana po večkrat nagrajeni kranjski klobasi. Prevzela je celotno proizvodnjo in vseh 27 zaposlenih, prav tako plačuje upnikom stare dolgove podjetja, ki jih je za kar šest milijonov evrov, ter se z bankami dogovarja za odkup terjatev. Pod okrilje Loških mesnin so prešle tudi tri Arvajeve prodajalne, in sicer ena v Britofu in dve v Ljubljani. Načrtujejo, da bodo sanacijo podjetja končali že v tem letu, mesečno proizvodnjo izdelkov pa nameravajo zvišati z deset ton na trideset do štirideset ton. Pri Arvaju bodo ukinili razsekovalnico mesa in pri proizvodnji dali poudarek barjenim in poltrajnim izdelkom. Škofjeloška zadruga sicer s svojimi Loškimi mesninami in Mesninami Bohinja ustvarja zgodbo o uspehu. Povzela po zadružnih novicah Loške zadruge V. V.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij