30 LET OD PRIDELAVE PRVEGA LEDENEGA VINA

NatisniE-pošta

V Vinski kleti Metlika so praznovali 30 let od pridelave prvega45 13 ledenega vina v takratni Jugoslaviji. Ob jubileju so svojim članom in kooperantom v znak zahvale za dolgoletno sodelovanje in zvestobo podelili zahvale. Nekdanjim zaposlenim pa so za prispevek k razvoju in ugledu Vinske kleti Metlika podelili priznanja. Prejeli so jih dr. Julij Nemanič, dolgoletni vodja kleti in glavni enolog, Tone Pezdirc, naslednik dr. Julija Nemaniča, in Ivanka Badovinac, dolgoletna glavna enologinja kleti.

Fotografija arhiv KZ Metlika
V. V.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij