IDA SIMONČIČ POSTALA LETOŠNJA MLEČNA KRALJICA

NatisniE-pošta

Mlekarna Celeia je aprila 2017 slovesno razglasila zmagovalko izbora za46 41 mlečno kraljico Zelene doline Slovenije 2017/2018. Krono si je s svojim znanjem o kmetijstvu in mlekarstvu letos prislužila 22-letna Ida Simončič iz Podsrede. Ida je študentka 1. letnika podiplomskega študija živilstva v Ljubljani, doma pa imajo kmetijo, ki je usmerjena v pridelavo mleka. V tem letu bo promovirala uživanje mleka, saj pravi, da jo je ta z življenjem bogata bela tekočina s svojo pridelavo tako pritegnila, da jo želi spoznavati tudi skozi študijska leta. Na dogodku so že 35. zapored podelili tudi priznanja največjim proizvajalcem mleka. Na prvem mestu je bila Koroška kmetijsko-gozdarska zadruga, ki je lani za Mlekarno Celeia prodala več kot 27 milijonov litrov mleka, sledili sta ji Kmetijska zadruga Šaleška dolina in Kmetijska zadruga Šmarje.
Povzela po virih Mlekarne Celeia V. V.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij