KAKŠNE PRIHODKE POZNAMO

NatisniE-pošta

Prihodke organizacije v skladu s Slovenskimi računovodskimi standardi SRS 2016 delimo na: poslovne prihodke, finančne prihodke in druge prihodke. Poslovni prihodki vključujejo prihodke od prodaje proizvodov, blaga in materiala ter storitev, prevrednotovalne poslovne prihodke in druge poslovne prihodke (dotacije, subvencije premije …). Finančni prihodki so tisti prihodki, ki so povezani z investiranjem v finančne naložbe in terjatve. Sestavljajo jih prihodki iz deležev v dobičku, prihodki iz obresti in pa prevrednotovalni finančni prihodki. Drugi prihodki vključujejo postavke, ki niso povezane s poslovanjem organizacije in niso redne (odškodnine, kazni, parske izravnave ...).
B. F.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij