NOVA TEHNIČNA TRGOVINA KZ KRKA

NatisniE-pošta

Kmetijska zadruga Krka Novo mesto je aprila 2017 v Leskovcu pri Krškem odprla 46 14novo tehnično trgovino, v kateri bodo prodajali izdelke za delo v gozdu in na vrtu. Poleg prodajalne je tudi servis blagovnih znamk Stihl, Viking, Briggs & Stratton, Šolo in Husqvarna. »Z odprtjem nove poslovalnice pričakujemo, da se bomo kot vodilni ponudnik kmetijsko-vrtičkarskega programa na Dolenjskem uspešno umestili kot prodajalec teh programov v tem delu Posavja, hkrati pa izbrana lokacija prinaša dodatno prednost v iskanju sinergijskih učinkov z našimi pridelovalci zelenjave in sadja, saj jih največ prihaja s tega območja,« je ob odprtju povedal v. d. direktorja KZ Krka Anton Prus.
V. V.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij